About my blog

In this project we will reverse engineer a mystical part of the saxophone: the mouthpiece. Focused on optimizing the acoustic properties, this includes making CT-scans, parametric modeling and high-grade metal printing. You will autonomously contact several experts and well known (jazz)musicians. Experience with reed or woodwind instruments is preferred! (Expert: Zjenja Doubrovski)

Categories

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Berg Larsen CAD-2.0

Zoals in het einde van het vorige blogbericht werd aangegeven was het gedeelte waar de saxofonist zijn voortanden op zet nog niet goed uitgewerkt. In het huidige model klopt dit al een stuk beter (qua vorm in zij-aanzicht en ook wat betreft de kromming in het vlak).

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft