Nylon SLS print

Naast de 11 verschillende mondstukvarianten hebben we ook
het originele Meyer mondstuk in Nylon geprint. Dit hebben we door een SLS 3D
printer laten doen. SLS staat voor Selective Laser Sintering, hiermee wordt met
behulp van een laser laag na laag een poeder gesmolten tot een vast product.

Dit hebben wij niet zozeer gedaan om te kijken wat dit materiaal bijdraagt aan het geluid van het mondstuk, maar meer om te kijken of er een goedkope manier is om
een mondstuk te kunnen printen. Want SLS printen is relatief goedkoop. Want het
mondstuk dat wij hebben laten printen kost ongeveer 20 euro.